facebook tracking

Ny medarbetare på IP-Solutions

Jonas Hult - KonsultchefVi välkomnar Jonas Hult till IP-Solutions! Jonas är vår nya konsultchef och ett välkommet tillskott i vår ledningsgrupp. Han kommer även att synas ute hos våra kunder. I sina konsultuppdrag blir det inom projektledning och verksamhets-/organisationsutveckling.

Jonas kommer närmast från en roll som R&D Manager på Accedian Networks.

Hej Jonas, vi är glada över att ha dig ombord!

Vad lockade dig att tacka ja till tjänsten?

Det som framför allt lockade mig var möjligheten att få bli del av ett gäng väldigt kompetenta människor och tillsammans med dem jobba för att vidareutveckla medarbetarna och företaget. Sen känns det extra trevligt att jobba på ett företag som bejakar det nördiga – jag tror det är viktigt för alla framgångsrika företag i vår bransch.

Vad ser du mest fram emot inledningsvis?

Att få lära känna mina nya arbetskamrater och våra kunder.

Vilka tidigare erfarenheter kommer att komma till användning i den här rollen?

Jag har hunnit skaffa mig drygt 20 års erfarenhet av att leda utveckling av mjukvara, dels som projektledare/scrum master, dels i olika roller som utvecklingschef. Personalutveckling, rekrytering och att skapa väl fungerande team är andra områden som jag har jobbat mycket med och som jag brinner för. Jag har en del erfarenhet av konsultrollen sedan tidigare, även om jag jobbat mest på olika produktbolag. I flera av mina chefsroller har jag också jobbat mycket som inköpare av konsulttjänster, så jag hoppas kunna bidra med det perspektivet i säljprocessen.

Och slutligen, sommaren närmar sig, hur spenderar du helst din semester?

Nästan alla semestrar, sommar som vinter, spenderar jag med familjen (fru, 5-årig dotter och 1-årig Jack Russell terrier) i vår stuga i Härjedalsfjällen. Med stugan som bas brukar det på sommaren bli vandring, paddling och ibland lite fiske.

Bli en IPS:are

Connecta med oss för att hålla dig uppdaterad med nya jobb.

Jobbar du redan på IP-Solutions?

Var med i rekryteringen och hitta din nästa kollega!

email
@ip-solutions.se
  • Alexandra
  • Christer
  • Christian
  • David
  • Fredrick
  • Glenn
  • Henrik
  • Jan
  • Jani
  • Johan
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor